Besplatna edukacija za “Priprematelja jela istarske tradicijske kuhinje”

U sklopu projekta “Rudnici baštine”, Diopter – otvoreno učilište Pula nudi novi program osposobljavanja za posao „Priprematelj jela istarske tradicijske kuhinje“. Projekt ima za cilj poticati i povećati zapošljivost nezaposlenih osoba i osoba s invaliditetom u sektoru turizma i ugostiteljstva. Važno je istaći kako polaznicima Diopter plaća troškove putovanja na osposobljavanje, sanitarni pregled i uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje određenog posla.

 

PRIJAVI SE OVDJE Nazovi nas

 

Projekt Rudnici baštine provodi Pučko otvoreno učilište Labin u ulozi nositelja, s partnerima Diopter – otvorenim učilištem Pula, Udrugom Istra Inspirit, te Ugostiteljskim obrtima Bukaleta i KORAL d.o.o.

 

Uvjeti upisa u program jesu:

  • završena osnovna škola,
  • minimalno 15 godina starosti, no polaznik mora biti nezaposlena osoba mlađa od 25 godina, nezaposlena osoba starija od 54 godine
  • osoba s invaliditetom.

Trajanje programa je 170 sati konzultativno-instruktivne nastave. Teorija i vježbe održat će se u učionici i praktikumu Diopter – otvorenog učilišta, a praksa u ugostiteljskim ili hotelskim objektima s kojima učilište ima sklopljen ugovor. Po završetku osposobljavanja, zanimanje “priprematelj jela istarske tradicijske kuhinje” polaznicima se upisuje u e-knjižicu, čime postaju konkurentni na tržištu rada.

Plaćeni troškovi puta i sva uvjerenja

Važno je istaći kako polaznicima Diopter plaća troškove putovanja na osposobljavanje, sanitarni pregled i uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova „priprematelj jela istarske tradicijske kuhinje“.

U svrhu upisa molimo sve koji udovoljavaju navedenim uvjetima da ispune online obrazac na linku:

 

PRIJAVI SE OVDJE

Također, za više informacija o programu osposobljavanja ali i za prijavu javiti se možete i na brojeve: 052/ 501-500 ili 098/276-179, te na mail adresu: info@diopter.hr

19. 02. 2021

0 responses on "Besplatna edukacija za “Priprematelja jela istarske tradicijske kuhinje”"

Leave a Message

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

© 2014 - 2019 Sva prava pridržana DIOPTER otvoreno učilište
X