E-učenje u Diopteru

U sklopu projekta Istarska mreža znanja (UP.01.3.1.01.0086), financiranog iz Europskog socijalnog fonda/Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., kroz Poziv: Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III, razvili smo portal za e-učenje.

Opći cilj projekta je doprinijeti unaprjeđenju lokalnog tržišta rada te razvoju i poboljšanju obrazovnog sustava u Republici Hrvatskoj kroz razvoj programa obrazovanja koji su u skladu s potrebama tržišta rada.

Osim toga, projekt za svoj cilj ima povećati i unaprijediti zapošljivost i konkurentnost nezaposlenih osoba na tržištu rada, a korisnicima će se pružiti suvremeni oblik nastave i učenja općenito.

europski strukturni fonodvi

DIOPTER – otvoreno učilište iz Pule ima bogatu tradiciju u svojem 25-godišnjem radu u obrazovanju odraslih. Osim toga, vrlo smo aktivni u radu na EU projektima kojima svojim polaznicima omogućavamo besplatnu edukaciju u raznim sektorima.
Kako neprestano radimo na unaprjeđivanju programa, osluškujemo potrebe polaznika, ali i tržišta rada, osmislili smo novi portal kojim ćemo lakše približiti znanje svima zainteresiranim polaznicima, bez obzira gdje se oni nalazili.
DIOPTER  je prvo učilište u Istri koje nudi programe za e-učenje i time omogućuje obrazovanje i onim polaznicima kojima smo do sada bili daleko. Razvojem sustava e-učenja, željeli smo približiti obrazovanje većem broju ljudi te omogućiti svima jednaku mogućnost učenja i usavršavanja, bez obzira na prostornu udaljenost i zadano vrijeme održavanja grupnih predavanja. Jedan od glavnih ciljeva našeg učilišta na kojem marljivo radimo su unaprjeđenje kvalitete i fleksibilnosti sustava cjeloživotnog obrazovanja te se stoga nastojimo maksimalno prilagoditi potrebama polaznika i tržišta rada.

Pripremamo i materijale za provedbu dijela programa za montere/ke optičkih komunikacijskih mreža te mnoge druge programe. Za sam početak, iz udobnosti svojeg doma, moći ćete naučiti voditi društvene mreže i tako postati dodatno kompetentni u širokom broju zanimanja i potencijalnih radnih mjesta u Istarskoj županiji, ali i šire. Programi osposobljavanja i usavršavanja u skladu su s lokalnim i županijskim razvojnim strategijama, ali i potrebama poslodavaca.   

Kliknite na naš portal i vidite što ćemo vam sve ponuditi, a svoju ćemo ponudu stalno širiti.

 

NOSITELJ PROJEKTA: DIOPTER – otvoreno učilište u Puli

PARTNERI PROJEKTA:

  • Pučko otvoreno učilište „Ante Babić“ Umag
  • Pučko otvoreno učilište Labin
  • Ekonomska škola Pula
  • Udruga ZUM
  • Institut za razvoj tržišta rada

VRIJEDNOST PROJEKTA: 994.350,36 HRK | Iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava od EU: 994.350,36 HRK

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 20 mjeseci

03. 08. 2019

0 responses on "E-učenje u Diopteru"

Leave a Message

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

© 2014 - 2019 Sva prava pridržana DIOPTER otvoreno učilište
X