Prednosti e-učenja

Prednosti za polaznike obrazovanje u sustavu e-učenja
E-učenje omogućuje pristup edukativnim sadržajima i materijalima s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme, za veći broj polaznika obrazovanja. Možete pristupiti edukativnim materijalima svaki put kad se pojavi kakvo pitanje ili ste zaboravili određeni postupak. Odgovor je najčešće udaljen samo “klik“ od Vas čime dobivate točno onaj sadržaj koji Vam je potreban. Osim toga, uvijek možete izvršiti samoprovjeru znanja i tako pratiti vlastiti napredak.

 

Različiti stilovi učenja

Ne učimo svi na jednak način. Nekome više odgovara učenje u grupi, dok netko lakše prati nastavu samostalno. Ovisno o tome jeste li dnevni tip ili noćna ptica, radije učite ujutro ili navečer,  tijekom vikenda ili s češćim pauzama.

E-učenje Vam omogućava da sami odredite termin i tempo učenja koji je pristupačniji vašem stilu učenja i slobodnom vremenu. Osim toga, omogućuje “beskonačan” broj ponavljanja, dok ne ovladamo nastavnim sadržajem u potpunosti.

 

 

Štednja vremena

Procjenjuje se da je za usvajanje gradiva e-učenjem potrebno upola manje vremena nego li za tradicionalni pristup obrazovanju, koji se primjenjuje u učionici. Za osposobljavanje putem e-učenja ne trebate prelaziti kilometarske udaljenosti jer je ono ostvarivo istog trena na Vama najugodnijem mjestu. E-učenje se odvija u udobnosti Vašeg doma te ovisno o Vašim tehničkim i materijalnim mogućnostima, učite na Vašim prijenosnim računalima, pametnim telefonima ili tabletima.

 

26. 08. 2019

0 responses on "Prednosti e-učenja"

Leave a Message

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

© 2014 - 2019 Sva prava pridržana DIOPTER otvoreno učilište
X